Vali Dr. Ozan Balcı, COVİD-19 Tedbirlerini Sahada İnceledi

Vali Dr. Ozan Balcı, korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için Sağlık İçin Hepimiz İçin mottosuyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan genel denetimlere katıldı.

Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda işyerlerini ve işletmeleri ziyaret ederek alınan tedbirlerin sahadaki uygulamalarını yerinde denetleyen Vali Dr. Ozan Balcı, maske, sosyal mesafe, hijyen ve alınan diğer tedbirlere Tokatlı vatandaşların hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

Vali Dr. Ozan Balcı “Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi Tokat’ta da ‘Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla İl Protokolümüzün de katılımı ile denetimlerimiz gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat etmelerini istiyoruz.

Bilindiği gibi bir pandemi süreci yaşıyoruz. Sağ olsunlar Tokatlı hemşerilerimiz bu mücadeleye destek veriyorlar. Sağlık ordumuz doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz ve onlara yardımcı olan idari ve teknik personellerimizle beraber bir büyük mücadele veriliyor. Bütün devlet teşkilatı olarak kurumları olarak Tokatlı hemşerilerimizle beraberce bizde omuz omuza bu mücadeleye destek veriyoruz.

Yılmadan, yorgunluk göstermeden, gevşetmeden, pes etmeden, yaşamış olduğumuza bu pandemi sürecinin üstesinden geleceğiz inşallah. Paniğe kapılmaya gerek yok, sorumluluk duygusundan da asla vazgeçmemiz lazım. Bir kişinin de bin kişinin de canı bizim için çok önemli. Sağ olsunlar Tokatlı hemşerilerimiz de bizlere yardımcı oluyorlar. İnşallah çalışmamız mücadelemiz elbirliği ile devam edecek.” dedi.

Denetimlere İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Murat Kınay ve İl Sağlık Müdürü Hacı Ahmet Sümbül ve ilgililer katıldı.

Tokat Haberleri

Recent Posts

Tokat GaziOsman Paşa Üniversitesi Hukuk Fakültesi Binası Temeli Atıldı

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Hukuk Fakültesi temel atma töreni büyük bir…

1 saat ago

Tokat GaziOsman Paşa Öğrencileri U23 Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Oldu

Tokat GaziOsman Paşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz, 27-28 Nisan’da Konya’da gerçekleşen U23 Türkiye Şampiyonasında…

3 saat ago

Senegal Cumhuriyeti Büyükelçisi’nden Rektör Yılmaz’a Ziyaret

Senegal Ankara Büyükelçisi Cheikh GUEYE ve Elçi Müsteşar Cheikh DİALLO ve Senegal heyeti Rektör Prof.…

4 saat ago

Tokat İl Jandarma Jasat Ekipleri 68 Kişilik Katil Çetesini Yaptıkları Operasyonla Ele Geçirdi

Ülke genelinde asayiş ve kamu düzeninin devamlılığının sağlanması, aranan şahısların yakalanarak süratle adalete teslim edilmelerini…

7 saat ago

Chp Tokat Milletvekili Kadim Durmaz; Bugün 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Anayasamızla güvence altına alınan basın özgürlüğü gününde Türkiye Dünya Basın…

8 saat ago

Tokat Belediye Plevnespor Play Off 2. Turunda

TFF 3. Lig Play Off: Tokat Belediye Plevnespor, 1. Turda Armoni Alanya Kestelspor'u Mağlup Etti…

19 saat ago