Vali Hatipoğlu’ndan Şehit Yakınları ve Gazilerimize Vefa Mektubu

Vali Numan Hatipoğlu, ilimiz hastanelerinde şehit yakınları ile gazilere daha etkin ve verimli hizmet sunulacağını belirterek, “Her zaman yanınızdayız.” dedi.
Vali Hatipoğlu, Tokat genelinde bulunan 257 şehit yakınına ile 534 gaziye gönderdiği  Vefa Mektubu’nda şehit yakınları ve gazilerin ilimizdeki hastanelerden birine başvurduğunda belirlenen yöneticilerin kendilerine yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.
Vali Hatipoğlu, mektubunda şu ifadelere yer verdi;
Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin ebedi varlığı için terör örgütlerine karşı gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize minnettarız, onları asla unutmayacağız. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimizin her daim sizlerin yanında olacağından asla şüpheniz olmasın.
Sağlık hizmeti sunduğumuz tüm vatandaşlarımız bizim için değerlidir. Ancak; Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin yerleri bizlerde çok daha farklıdır. Onlara ne yapsak vefa borcumuzu asla ödeyemeyiz. Devletimiz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin her alanda yanındadır. Sağlık hizmeti alırken de desteğimizin devamının göstergesi olarak, ilimizdeki tüm hastanelerimizde sizlere daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek için Valiliğimizce yeni bir uygulama başlattık. Bundan sonraki süreçte Şehitlerimizin Anne, Baba, Eş ve Çocukları ile Gazilerimiz sağlık hizmeti almak için ilimizdeki hastanelerden birine başvurduğunda ekteki listede belirlediğimiz yöneticilerimiz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır. Siz değerli Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz için ne yapsak azdır.
Selam ve Sevgilerimle…”
Tokat Haberleri

Recent Posts

Tokat’ta Eğitim ve Sağlık: İhmalin Bedeli

Tokat'ın eğitim ve sağlık alanındaki sorunları gün yüzüne çıkıyor ve şehrin geleceği tehdit altında. Millet…

56 dakika ago

Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs’ın, milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, özgür iradesine her…

1 saat ago

CHP’Lİ DURMAZ: 19 Mayıs bize parlak ufuklar açan yeni bir devrin başlangıcıdır!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının nedeniyle basın…

2 saat ago

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesinde Gençlik ve Doğa Yürüyüşü Coşkusu

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Genç Ofis tarafından 15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla “Gençlik ve…

2 saat ago

18 Mayıs Avrupa Obezite Günü Nedeniyle Tokat Sağlık İl Müdürlüğü Ekipleri Valilik Personeline Ölçüm Yaptı

Tokat Valiliği tarafından yürütülen Huzur Şehri Tokat projesi kapsamında 18 Mayıs Avrupa Obezite günü münasebetiyle…

22 saat ago

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversinde Kolonya ve Sıvı Sabun Üretimine Başlandı

Tokat Valiliği ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversi iş birliği ile kolonya ve sıvı sabun…

22 saat ago