Categories: zManşet

Tokat İl Özel İdaresi, Şehri Daha Yaşanılabilir Bir Hale Getirmek İçin Planlarını Hızlandırıyor

Tokat İl Özel İdaresi, şehri daha yaşanılabilir hale getirmek için hızla harekete geçiyor. Yöneticilerin katılımıyla düzenlenen toplantılarda, planlanan çalışmalar ve hedefler değerlendiriliyor.

Tokat İl Özel İdaresi’nde Yöneticiler Toplantı Halinde

Tokat İl Özel İdaresi’nde, birim müdürlerinin katılımıyla Genel Değerlendirme Toplantıları düzenleniyor. İl Genel Meclis Başkanlığı’na seçilen Ali İhsan Gürel ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne atanan Ahmet Kayhan, görevlerine hızlı bir şekilde başladılar. Meclis Başkanı ve Genel Sekreter başkanlığında, İl Özel İdare bünyesindeki birim müdürlükleriyle değerlendirme toplantıları düzenlenerek, yapılacak işler planlanıyor.

Birim Müdürlükleri Faaliyetlerini Değerlendirdi

İl Özel İdare Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen iki günlük toplantılarda, İl Özel İdare Birim Müdürleri, müdürlüklerinin faaliyetlerini içeren brifinglerini sundular. Toplantılar, hafta boyunca diğer müdürlüklerin brifingleriyle devam edecek.

Tokat’ın İlçe ve Köylerinde Çalışmalar Devam Ediyor

Toplantılar sonrasında, Tokat’ın tüm ilçe ve köylerinde ilgili müdürlüklerce devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Göreve Hazırız

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, kurumlarının vatandaş odaklı, sonuca yönelik, hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet götüreceğini vurguladı. Kayhan, “Tokat’ımız için tüm birimlerimizle hazırız” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel ise tüm meclis üyelerinin oy birliğiyle göreve başladıklarını belirtti. Gürel, “İl Özel İdaresi Müdürlerimizle görüşmelerimize başladık. İnşallah Tokat’ımız için en hızlı ve en kesin çözümlerle daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Tokat Haberleri

Recent Posts

Nesilden Nesil’e Engelsiz Gönül Bağı Projesi” Dedeler ve torunları bir araya getirmek için engelleri kaldırıyor

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi özel gereksinimli bireylere tahsis ettiği Gönül Bağıhobi bahçesinde 17.05.2024 tarihinde…

2 dakika ago

Tokat Erbaa’da İhbara Giden Jandarma Ekipleri Bahçede Bırakılan Şüpheli Paketin Patlaması Sonucu : 7 Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka Beldesi'nde, jandarma ekiplerinin ihbar üzerine girdikleri bir evde meydana gelen…

10 saat ago

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KEMAL YAZICIOĞLU’NUN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Türk milleti, tarih boyunca vatan, bayrak ve ezanları uğruna büyük bedeller ödemiştir. Her türlü zorluğa,…

11 saat ago

Tokat’ta Eğitim ve Sağlık: İhmalin Bedeli

Tokat'ın eğitim ve sağlık alanındaki sorunları gün yüzüne çıkıyor ve şehrin geleceği tehdit altında. Millet…

15 saat ago

Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs’ın, milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, özgür iradesine her…

16 saat ago

CHP’Lİ DURMAZ: 19 Mayıs bize parlak ufuklar açan yeni bir devrin başlangıcıdır!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının nedeniyle basın…

16 saat ago