BAŞKAN EROĞLU: LÜTFEN TEMİZLİK, MASKE VE MESAFE İLE ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üyesi olduğu İl Hıfzıssıhha Kurulu toplantısına katılarak, Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığındaki kurul üyelerine Tokat Belediyesi’nin pandemi ile mücadelesine ilişkin bilgiler aktardı.

Tokat Belediyesi’nin tüm birimlerinde salgınla mücadelede büyük bir hassasiyet gösterildiğini ve üzerine ne düşüyorsa eksiksiz yerine getirme gayretinde olduklarını yineleyen Başkan Eroğlu, tedbir açısından diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da aynı hassasiyetle çalıştıklarını hatırlattı.

Vatandaşların toplumsal bilinçle hareket etmesinin kaçınılmaz olduğunu dikkat çeken Başkan Eroğlu, “Covid-19 mücadelesinde seferberlik ruhu ile hareket etmeliyiz. Kurallara uymalı, uymayanları uyarmalıyız. Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları ile şehrimize, insanımıza sahip çıkmalıyız. Sağlık çalışanlarımız inanılmaz bir özveriyle çalışıyor. Polisimiz, zabıtamız, Jandarma Teşkilatımız ve ilgili tüm kurumlarımız fedakârca çalışıyor. Bu süreçte emeği geçen, gecesini gündüzüne katan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz ve kurul üyelerimiz büyük bir çaba içerisinde. Hemşehrilerimden istirham ediyorum. Lütfen bu üç önemli kurala uyalım. Özellikle eli öpülesi büyüklerimiz, değerli yaşlılarımız belirtilen saatler dışında dışarı çıkmasınlar. Devlet Millet el ele bu süreci atlacağız. Hep birlikte hareket ettiğimizde kısa süre içerisinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Gelin, hep birlikte başaralım” dedi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı sonrasında Vali Dr. Ozan Balcı ve Kurul Üyeleriyle birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarındaki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, temizlik, maske ve mesafe konularında uyarılarda bulundu. Ziyaret sırasında maskesi olmayan vatandaşlara Zabıta ve Polis ekiplerince maske dağıtımı da gerçekleştirildi.

Tokat Haberleri

Recent Posts

Tokat İl Özel İdaresi Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verdi

İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapacak…

5 saat ago

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora 1 Mayısı Basın Yayın Emekçileriyle Kutladı

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla…

5 saat ago

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlerinden Ziyaret

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI ve Kilis Üniversitesi Rektörü Prof.…

9 saat ago

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Ekmeğini kazanmak için alın teri akıtan tüm emekçilerin ve birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz değerli mesai…

11 saat ago

Tokat’ta 1 Mayıs kutlamaları…

CHP Tokat İl Başkanlığı ve Sendikalar 1 Mayıs Kutlaması Yaptı Tokat'ta Cumhuriyet Meydanında 1 Mayıs…

11 saat ago

Meteoroloji’den 28 kente ‘sarı’ kodlu uyarı: Sağanak yağış etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yağış Uyarısı Ülke Genelinde Hava Durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre,…

12 saat ago