7 YAŞINDAKİ SEVİMLİ HAKTAN, BAŞKAN AMCASINDAN OYUNCAK İSTEDİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kendisine sosyal medyadan video göndererek oyuncak isteyen 7 yaşındaki Haktan ile 5 yaşındaki Melek kardeşlerin isteğini yerine getirdi.

Bayram sonrasında izin günlerinde Belediye Parkına gelen bir grup çocuğu makamında misafir ederek onlarda ikramda bulunan Başkan Eroğlu, sosyal medya hesabından çocuklara özlemini dile getirmişti.

Özel bir işletmede garson olarak çalışan Zafer Özden çocukları Haktan ve Melek’in oyuncak isteklerini videoya alarak Başkan Eroğlu’na gönderdi.

Mesai sonrasında Whatsapp üzerinden gelen videoyu izleyen Başkan Eroğlu, hem duygulandığını, hem de çocukların kendisini kalben yakın hissetmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kemer Mahallesi’nde ikamet eden Özden ailesini ziyaret ederek, Melek ve Haktan kardeşlerin oyuncaklarını hediye etti, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Eroğlu: “Küçük dünyalara sığan, büyük mutluluktur çocuk olmak. Çocuklar gülerse bütün dünya güler. Çocuklarımızın mutluluğu bizimdir. Kızımız ile oğlumuzun güzel isteklerini yerine getirdik, onlarla birlikte biz de mutlu olduk. 5 Yaşındaki Melek ve 7 yaşındaki Haktan kardeşlerin mutluluğuna ortak olmak, dünyanın en güzel duygusuydu. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı ve uzun ömürler versin.

12 Mart tarihinden itibaren tüm Türkiye’de Covid 19 tedbirleri aşama aşama uygulanıyor. Bu dönemde ülke olarak, dünya ile kıyaslandığında çok başarılı bir süreç geçirmekteyiz. Covid 19 tedbirleri kapsamda 20 yaş altında ki nüfusumuzda, yaklaşık 2 aydır sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması ile evlerde bulunmakta.

Havaların sınması ile çocukları evde tutmak zorlaşıyor. Dün çocuklarımızın izin günü idi. Parklar yine çocuk cıvıltıları ile şenlendi. Onları o kadar çok özlemişiz ki, keşke imkânımız olsa da hepsiyle tek tek görüşebilseydik. İnşallah bu süreç bittikten sonra çocuklarımızla daha birçok güzelliğe imza atacağız, biraz daha sabır, az kaldı” dedi.

Haktan ve Melek kardeşlerin annesi ve babası ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Eroğlu’na teşekkür ettiler.

Tokat Haberleri

Recent Posts

FİDANLIK MEVKİİNDE KORKUNÇ KAZA: 7 YARALI

Tokat'ta Fidanlık mevkiinde meydana gelen korkunç kaza, 7 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, 2'si çocuk…

15 saat ago

Tokat Emniyetinden Silah Kaçakçılarına Operasyon

KOM Şube Müdürlüğünce silah kaçakçılığı suçlarına yönelik çalışmalar kapsamında, ilimize ruhsatsız tabanca getirdiği tespit edilen…

18 saat ago

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KEMAL YAZICIOĞLU ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yazıcıoğlu mesajında; büyük…

1 gün ago

Tokat’ta Artan Şiddet Olaylarına Eğitim Çalışanlarından Tepki

Tokat'ta eğitim çalışanlarının artan şiddet olaylarına karşı bir araya gelerek ortak eylem gerçekleştirdiği bildirildi. Eğitim…

3 gün ago

Gazzeli Annelerin Acı Hikayesi: İsrail’in Saldırılarıyla Mücadele

  Gazze'de annelik, sadece sevgi ve umutla değil, aynı zamanda acı ve mücadeleyle dolu. Her…

3 gün ago

Bilişim Teknolojileri Kongresi INFTEC’24 Son Buldu

Uluslararası Tıp, Eczacılık, Tarım, Gıda, Ormancılık, Çevre ve Mühendislikte Bilişim Teknolojileri Kongresi (INFTEC-2024), 8-10 Mayıs…

3 gün ago