Tokat Milletvekili Av.Mustafa Arslandan Çifçiye Müjde

featured

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde üreten ve büyüyen Türkiye hedefimiz için, 85 Milyon insanımızın geleceğe güvenle bakabilmesi için her alanda yatırımlarımız ve desteklerimiz devam ediyor. Tarımsal üretimi arttırmak için üreticimize ve çiftçimize üretimden hasada, işletmeden satışa her aşamada destek sağlıyor, gübre, yem ve mazot desteklemeleriyle maliyetleri düşürürken, sertifikalı tohum ve fidan kullanımını ve üretimini de destekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için belirlediği hedefler doğrultusunda bizler de Tokat’ımızın ekmeğini büyütmek için üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.
Bu bağlamda hububat hasadının yoğun olarak devam ettiği bu dönemde Toprak Mahsülleri Ofisi aracılığıyla çiftçimize buğday ve arpa alımında kolaylıklar sağlıyoruz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay açıkladığı ekmeklik buğdayda 8.250 TL/Ton ve arpada 7.000 TL/Ton olan alım fiyatına Tarım Bakanlığımız tarafından buğdayda 1.000 TL/Ton, arpada ise 500 TL/Ton üretim prim desteği verilecektir. Prim desteğiyle ekmeklik buğday alım fiyatı 9.250 TL/Ton, arpa alım fiyatı da 7.500 TL/Ton olarak uygulanacaktır.
Üreticilerimize verilen bu desteklerin yanında ilimizde ki alım noktalarının da sayısı arttırılarak mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecektir.
Erbaa, Niksar, Turhal ve Zile ilçelerimizde 03 Temmuz itibariyle alımlar başlarken, Tokat’ta 10 Temmuz’da, Artova, Yeşilyurt ve Çamlıbel’de ise 17 Temmuz’da alım başlayacaktır. Alım noktalarımız haftanın 7 günü, randevu ile alım yaparak çiftçilerimize hizmet verecektir.
Tüm bu çalışmaların mimarı, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a Tokatlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, çiftçilerimiz ve üreticilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Tokat Milletvekili Av.Mustafa Arslandan Çifçiye Müjde

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking giriş meritking kingroyal madridbet giriş idealacesports.com