TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u tebrik etti.
Beyazıt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kurtulmuş’un bilgi birikimi ve siyaset tecrübesiyle Meclis çalışmalarına önemli katkılar sunacağını belirterek, ❝Tecrübesi, birikimi, yapıcı siyaseti, mütevazı kişiliği ve devlet adamlığıyla milli iradenin tecelligâhı olan Gazi Meclisimizde yapacağı çalışmalarda Sayın Başkanımıza muvaffakiyetler diliyorum❞ ifadelerini kullandı.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yeni bir anayasa çalışmalarına da değinen Beyazıt, ❝Milli iradeyi temsil eden sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı yeni Anayasa başta olmak üzere milletimize hizmet yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz❞ dedi.
Beyazıt mesajını, ❝Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun❞ ifadesiyle tamamladı.



