1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” Programı Adilcevaz ve Ahlat’ta Yoğun İlgi Gördü

Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” Programı Adilcevaz ve Ahlat’ta Yoğun İlgi Gördü

featured

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Eyüp Eroğlu, Bitlis’in Adilcevaz ve Ahlat ilçelerinde düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programlarına katıldı. Yoğun halk katılımıyla gerçekleşen toplantılarda belediyelerin bugüne kadar hayata geçirdiği projeler ve gelecek hedefleri masaya yatırıldı.

Program kapsamında, halkın talep ve önerileri birebir dinlenirken, yerel yönetimlerin planladığı projeler de şeffaf bir şekilde vatandaşlarla paylaşıldı. Başkan Yardımcısı Eroğlu, “Vatandaşlarımızın görüşleriyle yön bulan bir anlayışla, güçlü bir geleceği hep birlikte inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantılar, vatandaşların sorularına verilen samimi yanıtlar ve karşılıklı etkileşimle, katılımcılardan tam not aldı. Programın sonunda, yerel yönetimlerin hizmet yolculuğunda halkla el ele vererek emin adımlarla yüründüğü vurgulandı.

AK Parti, yerel kalkınmanın temel taşı olan halkla iç içe yönetim anlayışını sürdürerek, “Güçlü Türkiye” hedefi doğrultusunda çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

#GüçlüBelediyecilik

#VatandaşSoruyorBaşkanCevaplıyor

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” Programı Adilcevaz ve Ahlat’ta Yoğun İlgi Gördü
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir