1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. Vali Dr. Ozan Balcı, Şehit Yakınları, Gaziler ve Aileleri İle Biraraya Geldi

Vali Dr. Ozan Balcı, Şehit Yakınları, Gaziler ve Aileleri İle Biraraya Geldi

featured

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıldönümü nedeniyle Valiliğimiz tarafından, 15 Temmuz şehitleri anısına, ilimizde bulunan şehit yakınları, gaziler ile aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Uzunburun Polisevinde düzenlenen programa Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra, Garnizon Komutanı P. Albay Ayhan Ocak, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Vedat Türkmen, İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, siyasi parti temsilcileri, Şehit ve Gazi Dernekleri temsilcileri, protokol mensupları ile  15 Temmuz şehitlerimizin aileleri ve yakınları, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, masaları tek tek ziyaret ederek şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, vatanı, milleti, bayrağı, ülkesi ve  istiklali  için can veren  bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla andı.

Vali Dr Ozan Balcı, “Bizler hür ve özgür şekilde bu topraklarda yaşayalım, bayrağımız dalgalansın, ezanımız okunsun, tarlamızda, bağımızda bahçemizde rahatça çalışalım diye şehitlerimiz canlarını bu memleket için vermişlerdir. Onlar her kadar dar-ı bekaya irtihal etseler de, dünya döndükçe ve Türk Milleti bu coğrafyada var olduğu sürece şehit ve gazilerimiz her zaman milletimizin gönlünde rahmet ve minnetle anılacaklardır. Gazilerimize de şükranlarımı ifade ediyorum. Onlarda memleket ve millet için uzuvlarını vererek fedakarlık etmişlerdir. Devlet olarak, millet olarak hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz gerek bu coğrafyanın anavatan yapılmasında gerekse 15 Temmuz FETÖ darbesinin bertaraf edilmesinde büyük fedakarlık göstermişlerdir. Kendilerine minnettar olduğumuzu bir kez daha  ifade etmek istiyorum.

Şehit ve Gazi Ailelerimizin Her Zaman Yanlarındayız

Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, şunları söyledi. “Şehit ve gazi ailelerimizle biz bir aile gibiyiz. Kendileri ile her zaman beraber olmaktan, onların dertlerini dinlemekten, onlarla aynı duyguları paylaşmaktan, onları anlamaya çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Türklerin Anadolu’ya gelişinden bu zamana kadar canlarını feda eden bütün şehitlerimizi, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor,  gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. ”

Programda şehitler ruhuna dualar edildi.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Vali Dr. Ozan Balcı, Şehit Yakınları, Gaziler ve Aileleri İle Biraraya Geldi
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir