1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. TOGÜ’den “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Cephesi” Konferansı

TOGÜ’den “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Cephesi” Konferansı

featured

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Cephesi” Konferansı gerçekleştirildi. Şehit Erdem Diker Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Rektör yardımcıları Prof. Dr. Rasim Koçyiğit, Prof. Dr. Yusuf Temür, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Demir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Çanakkale Cephesi’nin Az Bilinen Gerçekleri Anlatıldı
Konferansta, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Yaşar tarafından “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Cephesi” başlıklı sunum gerçekleştirildi. Yaşar konferansında Çanakkale cephesi ile ilgili bilgiler aktardı. Çanakkale cephesinin açılma nedenlerini sıraladı. Özellikle savaş sürecinde işlenen savaş suçlarına da dikkat çeken Yaşar, konuyla ilgili belgeler ve kanıtlar eşliğinde çarpıcı bilgiler sundu. Yaşar’ın anlatımları, katılımcılar tarafından dikkatle dinlenirken, Çanakkale Cephesi’ne dair daha önce çok fazla gündeme gelmeyen birçok detay gün yüzüne çıkarıldı.
Müzik Dinletisi ile Anlamlı Kapanış
Konferans sonrasında Devlet Konservatuvarı öğrencisi Cenk Öz tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Konferans sonunda Cenk Öz ve Doç. Dr. Hakan Yaşar’a teşekkür belgesi takdim edildi.

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
TOGÜ’den “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Cephesi” Konferansı
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir