1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. TOGÜ’de Aile Yılına Özel Etkinlik: Kampüste Sevgiyle Büyüyen Birliktelik

TOGÜ’de Aile Yılına Özel Etkinlik: Kampüste Sevgiyle Büyüyen Birliktelik

featured

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ), 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla öğrenci ve akademisyenleri bir araya getiren renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

TOGÜ Taşlıçiftlik Kampüsü’nde 14 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen “Kampüste Sevgiyle Büyüyen Birliktelik” başlıklı etkinlik, saat 12.00 ile 17.00 arasında düzenlendi. Programda açık hava pikniği, aile takım oyunları, sanat atölyeleri, müzikli gösteriler ve geleneksel oyunlar gibi birçok sosyal etkinlik yer aldı.

❝Aile bağlarını güçlendiren bir buluşma❞

TOGÜ Topluma Hizmet ve Sosyal Etkileşim Kulübü’nün öncülüğünde, Türk Kızılay Tokat Şubesi iş birliğiyle organize edilen etkinlikte katılımcılar hem eğlendi hem de kaynaşma fırsatı buldu.

Program, “Aile Yılı” çerçevesinde üniversite yaşamında dayanışma kültürünü pekiştirmeyi amaçladı. Etkinliğe katılan öğrenciler, ❝kampüs yaşamında aile sıcaklığını hissettiklerini❞ ifade ederken, akademisyenler ise bu tür sosyal birlikteliklerin öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti.

TOGÜ yönetimi, yıl boyunca benzer etkinliklerin süreceğini duyurarak, toplumsal değerlere katkı sağlayacak projelere desteklerinin süreceğini bildirdi.

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
TOGÜ’de Aile Yılına Özel Etkinlik: Kampüste Sevgiyle Büyüyen Birliktelik
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir