JANDARMADAN HIZ DENETİMLERİ

Reşadiye-Aybastı İl Yolunda son beş yılda meydana gelen (45) ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarında (8) kişi hayatını kaybetmiş, (141) kişi de yaralanmıştır.2023 yılı ilk beş aylık dönemde meydana gelen (3) ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasında da (2) kişi hayatını kaybetmiş (14) kişi de yaralanmıştır.
Reşadiye-Aybastı İl yolunda meydana gelen trafik kazaları incelendiğinde, kazaların ana nedeninin aşırı hız kaynaklı olduğu tespit edilmiştir.
Aşırı veya uygunsuz hız aynı zamanda diğer nedenlere bağlı olarak meydana gelen trafik kazalarının da şiddetini artıran temel etkendir.
Bu kapsamda, trafik kazalarının azaltılması, etkin, sürekli ve yoğun hız denetimleri ile trafik güvenliğinin azami şekilde sağlanması maksadıyla; Trafik Jandarması Timleri vasıtasıyla Reşadiye-Aybastı İl Yolunda yapılan radarla hız denetimleri önümüzdeki dönem artırılarak devam edilecektir.
Tüm sürücülerimizin kullandıkları araç cinslerine göre hız limitlerine uymaları önem arz etmekte olup, yapılan hız denetimlerinin ayrıca diğer tüm trafik ihlallerinin önlenmesinde de ana etken olduğu unutulmamalıdır.
Değerli sürücülerimiz; hız felakettir. Hızınız ile değil dikkatiniz ile fark edilin çünkü “Bu yolda size çok güveniyoruz”

Tokat Haberleri

Recent Posts

18 Mayıs Avrupa Obezite Günü Nedeniyle Tokat Sağlık İl Müdürlüğü Ekipleri Valilik Personeline Ölçüm Yaptı

Tokat Valiliği tarafından yürütülen Huzur Şehri Tokat projesi kapsamında 18 Mayıs Avrupa Obezite günü münasebetiyle…

17 saat ago

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversinde Kolonya ve Sıvı Sabun Üretimine Başlandı

Tokat Valiliği ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversi iş birliği ile kolonya ve sıvı sabun…

17 saat ago

CHP’Lİ DURMAZ; EKONOMİK KRİZİN BEDELİ EMEĶÇİYE-ESNAFA ÖDETİLİYOR!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ve İl Saymanı Hüseyin Yıldırım…

18 saat ago

17 MAYIS 2024 DÜNYA HİPERTANSİYON GÜNÜ

Hipertansiyon; kan basıncının olması gereken değerin üzerinde olmasıyla karakterize, tedavi edilmediği taktirde ciddi sağlık sorunlarına…

1 gün ago

Türkiye’nin Sessiz Devrimi: Şiddetsiz Yakın Savunma Federasyonu’nun Çağrısı

Türkiye'nin savunma alanındaki yenilikçi ve etkili yaklaşımlarından biri olarak öne çıkan Şiddetsiz Yakın Savunma Federasyonu,…

2 gün ago

S.S YENİ TOKAT ESNAF SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI SEZAİ DEMİR YÜKSELEN FAİZ ORANLARI İle İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Bilindiği Üzere Kredi kooperatiflerimizden Esnaf Sanatkarlarımıza Devlet destekli kullandırdığımız kredilerin 2021 yılı ve 2022 yılında…

2 gün ago