TOKAT İL ÖZEL İDARESİ, ŞEHRİN DAHA YAŞANILABİLİR BİR HALE GELMESİ İÇİN PLANLARINI HIZLANDIRIYOR

Tokat İl Özel İdaresi’nde birim müdürlerinin katılımlarıyla Genel Değerlendirme Toplantıları devam ediyor.
Tokat İl Genel Meclis Başkanlığına oy birliğiyle seçilen Ali İhsan Gürel ve İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Ahmet Kayhan, göreve hızlı bir şekilde başladılar. Meclis Başkanı ve Genel Sekreter Başkanlığında İl Özel İdare bünyesinde yer alan birim müdürlükleriyle değerlendirme toplantıları ile brifing alarak, yapılacaklarla ilgili planlama yaptılar.
İl Özel İdare Meclis Toplantı salonunda iki gün devam eden toplantılarda İl Özel İdare Birim Müdürleri müdürlüklerin faaliyetlerinin yer aldığı brifinglerini sundular. Toplantılar hafta boyunca diğer müdürlüklerin brifingleriyle devam edecek.
İki gün süren toplantılarda; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Encümen Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü brifinglerini sundular.
Toplantı sonrasında Tokat’ın tüm ilçe ve köylerinde ilgili müdürlüklerce devam eden ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Tokat İl Özel İdare’nin görev ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket ettiğini ve hizmetlerin Tokat’ın her yerine, zamanında götürülmesi için gayret göstereceklerini vurgulayan Genel Sekreter Ahmet Kayhan; “İl Özel İdaresi olarak her zaman vatandaş odaklı, sonuca yönelik, hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Tokat’ımız için tüm birimlerimizle hazırız” dedi.
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel ise yaptığı açıklamada; “Tokat’ımız için tüm meclis üyelerimizin oy birliğiyle göreve başladık. Bir yandan vatandaşlarımızı İl Özel İdaremizde misafir ederek istek ve taleplerini dinlerken bir yandan da Tokat’ımızın köyleri ve ilçeleri için yapacağımız çalışmaları planlıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren İl Özel idaresi Müdürlerimizle görüşmelerimize başladık. İki gün devam eden toplantılarda birimlerimizin faaliyetlerine ilişkin brifinglerimizi aldık. İnşallah Tokat’ımız için en hızlı ve en kesin çözümlerle daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Tokat Haberleri

Recent Posts

18 Mayıs Avrupa Obezite Günü Nedeniyle Tokat Sağlık İl Müdürlüğü Ekipleri Valilik Personeline Ölçüm Yaptı

Tokat Valiliği tarafından yürütülen Huzur Şehri Tokat projesi kapsamında 18 Mayıs Avrupa Obezite günü münasebetiyle…

17 saat ago

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversinde Kolonya ve Sıvı Sabun Üretimine Başlandı

Tokat Valiliği ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversi iş birliği ile kolonya ve sıvı sabun…

18 saat ago

CHP’Lİ DURMAZ; EKONOMİK KRİZİN BEDELİ EMEĶÇİYE-ESNAFA ÖDETİLİYOR!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ve İl Saymanı Hüseyin Yıldırım…

18 saat ago

17 MAYIS 2024 DÜNYA HİPERTANSİYON GÜNÜ

Hipertansiyon; kan basıncının olması gereken değerin üzerinde olmasıyla karakterize, tedavi edilmediği taktirde ciddi sağlık sorunlarına…

1 gün ago

Türkiye’nin Sessiz Devrimi: Şiddetsiz Yakın Savunma Federasyonu’nun Çağrısı

Türkiye'nin savunma alanındaki yenilikçi ve etkili yaklaşımlarından biri olarak öne çıkan Şiddetsiz Yakın Savunma Federasyonu,…

2 gün ago

S.S YENİ TOKAT ESNAF SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI SEZAİ DEMİR YÜKSELEN FAİZ ORANLARI İle İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Bilindiği Üzere Kredi kooperatiflerimizden Esnaf Sanatkarlarımıza Devlet destekli kullandırdığımız kredilerin 2021 yılı ve 2022 yılında…

2 gün ago