1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. DEVLETİN VALİSİ OZAN BALCI ÇAPA MAKİNESİ KULLANDI

DEVLETİN VALİSİ OZAN BALCI ÇAPA MAKİNESİ KULLANDI

featured

VALİ DR. OZAN BALCI, 10 MİLYON 370 BİN FİDAN VE SÜS BİTKİSİ DİKİMİNE VE YETİŞTİRLMESİNE HEM DESTEK SAĞLIYOR HEM DE İŞÇİLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKİYOR
Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Valiliği koordinesinde #TarımTokat ve #OrmanTokat Projeleri kapsamında “10 Milyon 370 Bin Meyve Fidanı ve Süs Bitkisi” yetiştirilen alanlarda incelemelerde bulundu.
Çapa makinesiyle fidan çukuru açan ve işçilerle birlikte açılan çukurlara fidan dikti. Vali Dr. Ozan Balcı, “Tarımın, üretimin, çiftçinin ve toprağın dostuyuz. Üretimin artması, çiftçimizin zenginleşmesi ve 7 büyük ovası, 3 önemli nehriyle Tokat’ın sahip olduğu büyük tarım potansiyelinin değerlendirilmesi için hep birlikte çalışıyoruz.” dedi.
Vali Dr. Ozan Balcı, “10 Milyon 370 Bin Mevye Fidanı ve Süs Bitkisi yetişiyoruz. Aşılamalarını ve bakımlarını yaptıktan sonra 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde Tokat’ımızın verimli topraklarıyla ve çiftçilerimizle buluşturacağız. Tarım memleketi Tokat meyve deposu olacak. Elde edilen tarımsal ürünler, Tokat’ın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine çok büyük katkı sağlayacak olan Yeni Havalimanımızdan dünyanın dört bir yanına ihraç edilecek. Tokat’ımızın ve Tokatlı hemşerilerimizin huzuruna, refahına, esenliğine ve zenginliklerine katkı sağlayacak. Emeği geçen tarım ve orman teşkilatındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bütün işçilerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
DEVLETİN VALİSİ OZAN BALCI ÇAPA MAKİNESİ KULLANDI
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.