BAŞKAN EROĞLU’NDAN İŞÇİ PERSONELE YÜZDE 60 ZAM MÜJDESİ TOKAT BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE YÜZDE 60 ZAM

Tokat Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Tokat Belediyesinde görev yapan kadrolu işçi çalışanları ilgilendiren 2 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
Yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile kadrolu işçilere %60 Zam verildi. Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde personelleriyle bir araya gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Toplu İş Sözleşmesi programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“10 yıllık süreçte bütün mesai arkadaşlarımızla Tokat’ımıza hizmet etmeye gayret ettik. Bizler bütün yaptığımız çalışmaları, hizmetleri sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren işçimizin çalışanımızın hakkını korumaya, alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını vermeye çalıştık. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte de sizlerle birlikte çalışmaya, sizlerle birlikte büyümeye devam edeceğiz.
YÜZDE 60 ZAM HAYIRLI OLSUN
Tokat Belediyemizde görev yapan kadrolu işçi arkadaşlarımızın bizden talepleri yüzde 60 şeklinde oldu. Hamdolsun bizler de arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin istek ve talepleri ne ise onu vermeye çalıştık. Bu kapsamda 2 yıllık sözleşmemizde yüzde 60 zam verme kararı aldık. Bu kararımızı işçi kardeşlerimizle, sendika temsilcilerimizle birlikte aldık.
Toplu İş Sözleşmemizin değerli kadrolu işçi arkadaşlarımıza, ailelerine ve belediyemize hayırlı olmasını dilerim.
Tokat Yüzyılında da kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, Tokat’ımıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Tokat Haberleri

Recent Posts

Gemlik’te ‘engelsiz’ panayır

Gemlik Belediyesi Engelliler Haftası'nda Engelsiz Panayır Düzenledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in Katılımıyla Özel Etkinlik…

20 dakika ago

Türkiye Yerel Basın Birliği yol haritasını belirledi

Edirne'de Yerel Basın ve Gazetecilik Üzerine Yapılan Toplantı Türkiye Yerel Basın Birliği'nden Yeni Dönem Hedefleri…

1 saat ago

Sercan Yıldırım Ne İş Yapıyor? 2024

Sercan Yıldırım: Survivor 2024 Yarışmasının Ardından Ne Yapıyor? Sercan Yıldırım Kimdir? Survivor 2024 yarışmasında yer…

2 saat ago

Sivas’ta geçici işçi alımı yapıldı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Mevsimlik İşçilerle Buluştu Sivas Belediyesi, Özbelsan AŞ İle İŞKUR…

3 saat ago

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenleri Maaşla Ödüllendirecek

Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Ödül Yönergesi Kapsamında İşlemler Başladı Ödül Yönergesi Uygulaması Öğretmenleri Teşvik Ediyor…

4 saat ago

O branş öğretmenlerine Bakan Tekin’den müjde geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Branşlar Hakkındaki Vizyonu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Yenilikçi Adımları…

5 saat ago