Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Niksar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastaları ziyaret eden Beyazıt, geçmiş olsun dileklerini ileterek doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Ziyaret kapsamında, hastanedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Beyazıt, son teknolojiye sahip yeni nesil MR (EMAR) cihazının hizmete girdiğini duyurdu. Yapay zeka destekli bu cihazın, doktorlara hastalık teşhisinde destekleyici raporlar sunarak tanı sürecini hızlandıracağını belirtti.
Beyazıt, sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşımak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, bölge halkına daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.




