1. Haberler
  2. Tokat Haberleri
  3. AK Parti’den Tokat’ta “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” Genel Başkan Yardımcısı Acar: “Bu bir gönül projesidir”

AK Parti’den Tokat’ta “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” Genel Başkan Yardımcısı Acar: “Bu bir gönül projesidir”

featured

AK Parti İl Başkanlığı tarafından “Hep Birlikte Güçlü Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında düzenlenen sivil toplum kuruluşları ve basın buluşması, Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Tokat milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan, Dt. Cüneyt Aldemir, İl Başkanı Adem Dizer, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel ve partililer katıldı.

“Terörsüz Türkiye” vurgusu

İl Başkanı Dizer’in açılış konuşmasının ardından söz alan Acar, Tokat’ta bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, gün boyu il merkezi ve ilçelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Acar, “Yaklaşık altı aydır ‘Terörsüz Türkiye’ kapsamında görüşmeler yapıyoruz. Bu, Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu bir iradedir. Şu anda sürecin üçüncü fazındayız” dedi.

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Milli Savunma Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalara değinen Acar, “Bu sürecin merkezinde şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hassasiyetleri olacak. Terör örgütlerinden beslenen yapılar manipülasyon yapmaya çalışacak, ancak biz doğru bilgilendirmeyle süreci yürütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımızın mektubu ailelere ulaştırılıyor”

Kadın Kolları teşkilatının şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektupları ilettiğini aktaran Acar, “Bu mektupla şehit ailelerine, terörle mücadeledeki kararlılığımızı Cumhurbaşkanımızın kendi dilinden iletiyoruz” diye konuştu.

Acar, “15 Eylül’e kadar sürecek bu program kapsamında Tokat’a yeniden geleceğiz. Amacımız, toplumun tereddütlerini gidermek ve bu süreci bir Türkiye vizyonu olarak paylaşmaktır” dedi.

Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

1
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
AK Parti’den Tokat’ta “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” Genel Başkan Yardımcısı Acar: “Bu bir gönül projesidir”
Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.