BAŞKAN EROĞLU: “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

featured

Tokat Valiliği öncülüğünde Tokat Belediyesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla başlatılan ‘Kadının Gücü Tokat’ın Gücü’ projesinin tanıtımı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle yapıldı.
14 kadın kooperatifini Tokat Kadın Kooperatifleri çatısı altında bir araya getiren projenin tanıtım törenine Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun yanı sıra; Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekilleri ve davetliler katıldı.
Proje tanıtım programında konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, toplumun her alanında değer üreten tüm kadınları tebrik ettiğini belirtti.
Başkan Eroğlu yaptığı konuşmada; “Kadınlarımız bir elmanın yarısı, iki eşit parça gibi dünya üzerinde ülkemizde birlikte ve beraberce yaşıyoruz. Kadının hem siyasette hem ticarette yer alması ülkenin gelişmişliği açısından önemli bir yer taşıyor. Kadınlarımızın her alanda bulunması noktasında Tokatlı kadınlarımızın her daim yanlarında olduklarımızı özellikle belirtmek istiyorum. Her zaman başlarımızın tacıdır. En önemli baş aktörlerimizdir.
Marifet İltifata Tabidir
Bu projede emeği geçen Sayın Valimize, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansımıza ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; vereceğimiz desteklerle bu kooperatiflerimiz Türkiye’de bir marka olacak, kendinden söz ettiren çalışmalara imza atacaklardır. Marifet iltifata tabidir, bu başarıyı birlikte elde edeceğiz. Türkiye’nin birçok noktasında incelenen Akademik çalışmalara örnek olacak bir proje olduğuna inanıyorum. Rabbim nice başarıları birlikte yapmayı nasip eylesin” dedi.
Programda; OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle katılımcılara projeyle ilgili bilgi verdi. Kadın Kooperatifleri adına Emirseyit Kadın Kooperatifi Başkanı Gülşen Bekgöz ve Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin de konuşma yaptılar.
Son olarak kürsüye gelen Vali Balcı, projeyle ilgili değerlendirme yaparak, “Kadına inanmak Türkiye’ye inanmaktır. Kadının aklından, zekâsından, yetenek ve yetilerinden yararlanmayan bir toplum vücudunun yarısı felç olmuş bir insana benzer. Kadının gücü bizim için çok önemli. Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedefleri var. Biz bu hedefleri gerçekleştirebiliriz. Çünkü eğitimli, bilgili, donanımlı, müthiş bir kadın potansiyelimiz var. Türk kadını hayatın ve yaşamın her alanında çiftçilikten sanayiye, tarımdan eğitime, sağlıktan mimariye kadar tarihte de, bugün de destanlar yazmıştır. Bu kadına inanmayla ilgili. Biz kadınlarımıza inanıyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde katkıları olan herkese teşekkür ediyorum.
Projeye 6 milyon TL. fon oluşturuldu. Dijital platformlarda Tokat’ın ürünlerini, Türk insanıyla hatta dünya insanıyla buluşturacağız. Türk insanı bundan faydalanmış olacak. Tokat tarım ve hayvancılık memleketi. Her şey var. Biz sadece destek vereceğiz. Ben bu projenin çok çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN EROĞLU: “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking giriş meritking kingroyal madridbet giriş idealacesports.com