TOKAT AK PARTİ 7. OLAĞAN İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

featured

Ak Parti Artova ve Sulusaray 7.Olağan İlçe kongreleri 7 Mart 2020; Pazar 7.Olağan İlçe kongresi ise 8 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Tek liste ile seçime giren ve delegelerin tamamının 157 oyunu alan Devran ZEYTİN Ak Parti Artova İlçe Başkanlığı’na,  112 oy alan Bahattin UYGUN Ak Parti Sulusaray İlçe başkanlığına, 286 oy alan Celal AKIN ise Ak Parti Pazar İlçe Başkanlığına yeniden seçildiler

Divan Başkanlığını Tokat Koordinatörü Konya Milletvekili Halil ETYEMEZ’İN yaptığı ilçe kongrelerine AK Parti Grup Başkanvekili Özlem ZENGİN, Tokat Milletvekilleri; Yusuf BEYAZIT ve Mustafa ARSLAN, İl, ilçe ve belde teşkilatları ilçe halkı ve çok sayıda partili katıldı.

Yeni ilçe yönetimleri şu isimlerden oluştu: (Liste Ekte)

İl Başkanı Metin POLAT, 7. Olağan Kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Geçtiğimiz ay içerisinde tamamladığımız belde kongrelerimizden sonra dün ve bugün de Artova, Sulusaray ve Pazar ilçe kongrelerimizi teşkilatlarımızın ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Tek liste ile seçime girdiğimiz kongrelerimizde Devran ZEYTİN Ak Parti Artova İlçe Başkanlığı’na, Bahattin UYGUN Ak Parti Sulusaray İlçe başkanlığına, Celal AKIN ise Ak Parti Pazar İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazelediler. İlçe başkanlarımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun. Kendilerine şehrimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Kongre süreçleri partimiz ve teşkilatlarımız için bir tazelenme dönemidir. İl, ilçe ve beldelerimizin sosyolojik durumları, sahadaki gözlemlerimiz, seçim sonuçları, bölge halkının görüşleri gibi kriterler dikkate alınarak sancısız ve sıkıntısız bir görev değişimini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu bayrak yarışında kimi yöneticilerimiz görevine devam ederken kimileri de bayrağı yere düşürmeden yeni görev alan arkadaşlarımıza devretmenin gururunu yaşıyor. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, kahraman Türk ordusunun ve devlet büyüklerimizin vermiş olduğu büyük mücadeleye elimizden geldiğince katkıda bulunmak bizim boynumuzun borcudur. Ülkemizin yedi düvele karşı elde ettiği bu zaferlerde Ak Parti’nin bir neferi olarak yer almak hepimiz için bir gurur vesilesidir.

Bu gururu hep birlikte paylaşmak için halkımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ak Partimizin kapısı tüm milletimize açıktır. Teşkilatlarımızda görev almak isteyen şehrimizin her kesiminden vatandaşlarımızı siyaset yapmaya ve siyasetin içerisinde yer almaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘ Tokat İçin İnandığı Yolda Yürümek’ isteyen herkes www.akgorev.com adresinden başvurusunu gerçekleştirebilir.”

 

İl Koordinatörü, Konya Milletvekilimiz Halil ETYEMEZ, Pazar 7. Olağan İlçe Kongre açılışında teşkilatlara şu şekilde konuştu;

İçinde bulunduğumuz 3 ayların hepimize mübarek olmasını diliyorum. Bugün şanlı bir mücadele vermekte olan şehitlerimize rahmet diliyor, hazirunu onlar için Fatiha okumaya davet ediyorum. Bugün aynı zamanda kadınlar günü. Neşet ERTAŞ’IN bir sözü var, “Kadınlar insandır, biz ise insanoğlu!” Bizim dinimizin kadınlara verdiği değeri başka hiçbir din, hiçbir medeniyet verememiştir. Bu yüzden sadece bir gün değil, her zaman kadınlarımıza saygı duyma ve onların insanca yaşamalarına yönelik hizmetleri yapmak zorundayız. Bizim partimiz de kadınlara yönelik bu hizmetlere son derece önem veren bir partidir.

Cumhurbaşkanı, Genel Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN’IN 7. Olağan Kongre mesajı ise şu şekilde oldu;

Değerli yol ve dava arkadaşlarım;

Sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum.

Aziz milletimizin, şanlı tarihimizin, her daim yolumuzu aydınlatan medeniyetimizin içinden doğup gelen AK Parti, sizlerin bu toprakların eseridir. Partimizin mayasını bizzat milletimiz atmış, hamurunu bizzat milletimizi yoğurmuştur. AK Parti bu aziz milletin mahşeri vicdanın sesi ve onun ortak değerlerinin bir bütünüdür. Dünyanın her yerinde gönlü bizlerle birlikte olan, zalimlere karşı hakkın sesini haykıran, Türkiye’ye umutlarını bağlayan mazlumların duaları vardır.

Şükürler olsun ki Rabbim on sekiz yıldan bu yana içerideki ve dışarıdaki tüm engellere, akla hayale gelmedik hile ve oyunlara rağmen milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etmiştir. Bu on sekiz yılda milletimizin dertleriyle dertlenen sizlerle birlikte, eşsiz vatanımızın her bir ilinin, ilçesinin, köyünün sorunlarını çözmek, ülkemizi gerçek anlamda yirmi birinci yüzyıla taşımak, zengin, güçlü ve özgür kılabilmek için samimiyetle çalıştık. Milletimizin önündeki tüm engelleri kaldırdık. Vesayet odaklarını ona hizmet yerine sözde efendilik yapma gayreti içinde olanları bertaraf ettik. IMF kapılarından medet uman, geleceği için hep başkalarından icazet bekleyen, kendi kararını vermekten aciz bir yönetim anlayışından kendine ve milletine güvenen, medeniyetinden ilham alan, ruh kökünü kaybetmeden dünyaya açılan yepyeni bir vizyonla hareket ettik. İşte bu anlayışla yapılamaz denilenleri yaptık.

İstanbul Havalimanı, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, İstanbul-İzmir Otoyolu, Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Şehir Hastaneleri, Yüksek Hızlı Tren, Marmaray, Türk Akımı, Milli Uydu, Yerli Otomobil gibi büyük projeleri hayalden gerçeğe dönüştürdük, dönüştürüyoruz. Yerli ve Milli Savunma sanayimizi yeni teknoloji araştırma geliştirme çabamızı her geçen gün daha da artırıyoruz. Tüm bunları gerçekleştirirken biliyoruz ki yanımızda daima sizler varsınız. Ak partimizin ülkemizin her bir köşesinde bulunan inançlı, kararlı ve gayretli milyonlarca üyesinin emeği var. Sizlerin tatil yüzü görmeden, evlatlarının, ailelerinin zamanlarından adeta çalarak kapı kapı dolaşan vatandaşımızın derdi ile hemhal olan fedakârlığı var.

Aklını kiraya vermiş hainler 15 Temmuz’da bu milletin vergileriyle alınmış silahları, yine bu millete doğrulturken meydanlarda dimdik duranlarda sizlerdiniz. Ülkemizin geleceği için bizleri bu denli umut dolu yapan işte sizlerin bu sarsılmaz inancınız ve kararlılığınızdır. Şimdi AK Parti’nin on sekizinci yaş heyecanı ve enerjisiyle yedinci kongre sürecimizde yenilenme ve tazelenmeyi yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Biliyoruz ki AK Parti kongreleri asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Makamlar geçici, dava daimdir.  Partimizin bayrağını dünden bugüne başarıyla taşıyan yol arkadaşlarımı, başta siyasete zarafet sabır ve özveri getiren hanım kardeşlerimiz olmak üzere en gencinden en yaşlısına, en yenisinden en deneyimlisine tüm AK Partili yol ve dava arkadaşlarımı bir kez daha en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Biz hep iman varsa imkân da vardır diyoruz. Bu yolda milletimizle gönül gönüle, Türkiye için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz.

Rabbimden yedinci kongrelerimizin ülkemize, milletimize ve siz kardeşlerime hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun!

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
TOKAT AK PARTİ 7. OLAĞAN İLÇE KONGRELERİ YAPILDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking giriş meritking kingroyal madridbet giriş idealacesports.com